Jeg har ikke før gået alt for meget op i video for har aldrig rigtigt tænkt man kunne bruge det til noget reelt. Har aldrig selv kunne fordrage at blive tvunget til at se folks videoer fra Gran Canaria igennem i timevis. Det har altid været dødkedeligt.

Anyway jeg har fået en åbenbaring, jeg har for nyligt investeret i et GoPro kamera, det blev til et af de små såkaldte “Go Pro Sessions” og det er ej heller den nyeste model, men ville begrænse mig lidt når nu jeg ikke var helt sikker på hvor jeg ville ende op i forhold til at benytte det.

GoPro har dog virkeligt gjort mig til skamme, hold nu op en fed lille gadget, den fylder intet, er vandtæt og har et hav af add-ons lige til at koble til.

Jeg købte mig en start pakke som inkluderede selfiestang (mere anvendelig end man skulle tro) floater, så kameraet ikke synker til bunds hvis man er ude og svømme, der var endda strap til pande og til bryst. Endnu mere smart var en masse udstyr med sugekop som betyder at dit GoPro kan sætte på alle mulige sjove overflader f.eks. i bilen.

GoPro har en app som man downloader til sin smartphone hvor man enten live kan se hvad kameraet ser (der er intet display i kameraet) og en app til at redigere din video direkte på telefonen. Der findes naturligvis også redigeringsværktøjer til både mac og windows.

Jeg er helt oppe og køre over det, måske får jeg endda taget mig sammen og poste en video her på siden snart 🙂