Fotografering

Ærlighed er noget af det mest befriende børn er ærlige og deres følelser sidder udenpå, hvis et barn vil slå en prut så gør det det, hvis de mener en person er grim så siger det det, og det er dette fri rum som skaber det perfekte billede, og dette fri rum er min mission.

Vi tilbyder fotografering og kreative grafiske løsninger til både private og virksomheder.

Vi har altid set verden i billeder, billeder har det med at forenkle selv det mest inviklet, vi er draget af det utraditionelle, det skæve og det ligefremme.

Vi har fotograferet proffesionelt siden 2002, og har lavet personlig digital kunst siden 2004. Min inspiration kommer fra min hverdag hvor jeg er omgivet af naturen og livet, derudover bliver jeg inspireret af naturen, det anderledes og det uopnåelige.

På grund af min store grafiske erfaring, netværk og store passion for det vi gør tør jeg godt garantere dig at vi kan løfte jeres næste opgave.

Så har jeg haft besøg af “oberst” man kan sammenligne det at tage billeder af dyr med helt små børn, her er det nogle helt andre mekanismer som spiller ind både med hensyn til lys udtryk, og fotografens tilgang til selve foto sessionen.

Den her walk er for alle med interesse for fotografering, ingen er for dygtige og ingen er for nye, hele tanken bag denne her walk er at ligesindet mødes med en fælles interesse, hvor vi både skal hygge, lære og generelt bare have en skide hyggelig dag.

Film simulering i photoshop

Det er lidt sjovt, at man i denne teknologiske tidsalder hvor mulighederne virker uendelige, at man hele tiden prøver på at genskabe de gamle looks, men ikke destod mindre har det aldrig været mere populært med retro tasker, retro remme, retro kamera huse, retro redigeringer osv osv.

Jeg elsker de gamle film looks, og en stor del af min inspiration kommer heraf. Jeg har blandt andet anskaffet mig lidt nyt udstyr så jeg bedre kan udforske de forskellige stil arter, mere om mit udstyr komemr snart på bloggen i et andet indlæg.

Læs også:

Indhold