Vi ved at jeres bryllupdag er en af de vigtigte dage i jeres liv

Vi ved at jeres bryllupdag er en af de vigtigte dage i jeres liv,dette er en dag hvor intet må være overladt til tildfældighederne og hvor intet må mislykkedes.

Derfor er bryllupsfotografering en tillidssag. Tilliden er vigtig for, at i som brudepar befinder jer godt, kan slappe af på selve dagen og have tillid til at den aftalte bryllupsfotografering løses efter jeres ønsker.

Når i ringer til os vedrørende bryllyp, aftaler vi et møde hvor vi snakker om jeres ønsker,ideer og hvad vi kan tilbyde af pakker og løsninger.

Senest 14 dage inden jeres bryllup aftaler vi et afsluttende møde, hvor de sidste detaljer,ændringer og aftaler vil bliv gennemgået.

Så i kan føle jeg trygge og fokusere på de sidste ting inden den store dag.

Herunder kan i finde vores foreslag til standard pakkeløsninger disse er dog kun vejledene da intet bryllup er ens.

Under galleri og bryllupsbilleder kan i se nogle af de billeder vi har taget.

Polterabend

protræt pakke (ca 2 timer)

som en sjov start på dagen kan vi tilbyde en fotosession hvis vi i fællesskab finder på nogle sjove billeder at tage af bruden/brudgommen i pakken medfølger 1 gruppe billede samt protræt billeder af alle deltagere

Bryllupsfotografering

  • kirke pakke (ca 5 timers fotografering)

Fotografen ankommer før cermonien i kirken og tager stemnings billeder af gæsterne der ankommer samt af brudgommens og brudens ankommen fotografen følger med ind i kirken og tager billeder af og under cermonien (hvis dette er tilladt) fotografen tager efterfølgende par billeder og stemnings billeder riskastning osv uden for kirken følger med brude parret ud til en selvvalgt location og tager protræt billeder der.

ekstra serviceses

ekstra locations til protræt fotografering 300 mobil studie 400 video pakke 500 ekstra fotograf 500

Lille pakke:

fotografen ankommer før cermonien i kirken og tager stemnings billeder af gæsterne der ankommer samt af brudgommens og brudens ankommen fotografen følger med ind i kirken og tager billeder af og under cermonien (hvis dette er tilladt).

Fotografen tager efterfølgende par billeder og stemnings billeder riskastning osv uden for kirken følger med brude parret ud til op til to selvvalgte location og tager protræt billeder der. efterfølgende tager fotografen med til festen tager billeder af bordpynt maden og talerne fotografen bliver til efter bryllupskagen er skåret og serveret ca kl 20

ekstra services:

video pakke 500 mobil studie 400 ekstra fotograf 1000 ekstra locations 300

Stor pakke:

fotografen ankommer før cermonien i kirken og tager stemnings billeder af gæsterne der ankommer samt af brudgommens og brudens ankommen fotografen følger med ind i kirken og tager billeder af og under cermonien (hvis dette er tilladt) fotografen tager efterfølgende par billederog stemnings billeder riskastning osv uden for kirken følger med brude parret ud til op til tre selvvalgte location og tager protræt billeder der. der medfølger desuden en gratis fotosession i vores studie. efterfølgende tager fotografen med til festen tager billeder af bordpynt maden og talerne fotografen bliver ved med at tage stemnings billeder af festen og sjove indslag samt billeder af brudevals og bliver til kl ca kl 01

ekstra service :

video pakke 500 mobil studie 400 ekstra fotograf 1250

Premium pakke:

fotografen mands opdækning enten bruden eller brudgommen inden cermonien i kirken fotografen følger derefter bruden/brudgommen til kirken og derefter tager stemnings billeder af gæsterne der ankommer samt af brudgommens og brudens ankommen fotografen følger med ind i kirken og tager billeder af og under cermonien (hvis dette er tilladt) fotografen tager efterfølgende par billederog stemnings billeder riskastning osv uden for kirken følger med brude parret ud til alle de selvvalgte location de vil og tager protræt billeder der. der medfølger desuden fri antal fotosessioner i vores studie. efterfølgende tager fotografen med til festen tager billeder af bordpynt maden og talerne fotografen bliver ved med at tage stemnings billeder af festen og sjove indslag samt billeder af brudevals og bliver til festen slutter eller aftalt tidpunkt. der medfølger i denne pakke video pakke og mobilt studie

Indhold