Studenter fotografering er en meget spændende opgave for os fotografer

Studenter fotografering er en meget spændende opgave for os fotografer. det gælder om at finde stoltheden og glæden ved at studenten efter mange års venten og hårdt arbejde endeligt opnår målet. studenterne springer ud i en årstid hvor der kan tages utroligt mange spændende billeder udendørs bla. studenter fotografering giver også for mange den sidste chance for generations billeder.

student_fotograf

På dagen pakke (ca 3 timers fotografering)

billeder af når studenten kommer ud af eksamenslokalet og får sat hatten på af læren. Stemnings billeder af studenten og venner/klassekammerater samt evt sjove indslag deruder over følger der en fotosession med på egen udvalg location.

ekstra services

mobil studie

Familie fest receptions pakken (ca 5 timer fotografering)

I bestemmer hvornår vi dukker op til festen vi tager stemnings billeder under festen, par billeder, gavebilleder, billeder af maden og sjove indslag samt hvad i eller kunne tænke jer. fotografen tager afsted før aftensmadstid. Der medfølger 1 fotosession på selvvalgt location samt en gratis studie fotografering med i pakke

ekstra services

mobil studie 400 ekstra fotosession på selvvalgt location 300 video pakke 500 ekstra fotograf tilstede 500

Deluxe pakke (ca 8 timers fotografering)

du vælger hvornår vi ankommer til festen og vi tager nogle fantastiske stemnings billeder af festen. Fotografen bliver til efter aftensmad og eventuelle indslag er overstået fotografen foretager undervejs par billeder, gavebilleder billeder af mad og sjove indslag og hvad i ellers kunne tænke jer. derud over kan i frit vælge locations at få taget protræt billeder på samt fri benyttelse af studie fotografering. i pakken er incl mobil studie samt video pakke

Kørsels pakke (ca 8 timer)

billeder før kørslen starter fotografen stiger ombord og tager undervejs stemnings billeder på turen samt gruppe billeder og protræt billeder undervejs hvor dette måtte ønskes. Der medfølger video pakke på denne opgave.

Indhold