Et billede siger mere end tusind ord

Et billede siger mere end tusind ord – det er ganske vist. Prøv at beskrive et portræt i detaljer og tæl ordene. Du vil hurtigt have passeret de tusind – og den menneskelige hjerne er i stand til at fange alle disse detaljer på en brøkdel af et sekund – fantastisk.

Billeder er overalt

Billeder er overalt omkring os og der kommer bare flere og flere til. En hjemmeside, en annonce eller artikel uden fotos eller illustrationer overlever ikke mange sekunder, før læseren har tabt interessen. Men et foto er ikke nok i sig selv. Nej, det skal være fortællende, interessant, skarpt og velbelyst, før den kræsne læser gider at beskæftige sig med det.

Alle fotos hos os optages med digital spejlreflekskamera

Alle fotos hos os optages med digital spejlreflekskamera i høj opløsning.
Makroobjektivet kan opfange detaljen på den mindste lille maskindel og vidvinklen kan samle alle medarbejdere på ét billede.
Vi har flashudstyr, der skaber den helt rigtige belysning, hvad enten det skal være skummelt eller ren glamour.

Det rigtige grej er kun en del af et godt billede

Det rigtige grej er kun en del af et godt billede. Billedet skabes primært af den der trykker på knappen – og det er nok her vi selv synes, at vi er ret godt med. Vi kommer gerne ud til jer og optager fotos i jeres eget miljø, hvad enten det drejer som om personskildring, produktfotos, fest eller reportage. 

Indhold