Jeg er en seriøs & alsidig fotograf som kan tilbyde jer en dygtigt og målrettet fotograf. Emner jeg dækker spænder  fra model til portræt.

Jeg har eget studie til rådighed, med lidt forskelligt udstyr til det. Men jeg køre også gerne på lokalitet hos dig eller i nærheden af hvor du bor.

 Dette betyder at vi kan få meget store kreative afvekslinger i de billeder vi tager.

Kig gerne forbi mit galleri for at se nogen af de billeder jeg allerede har taget og kan tilbyde. Alle model som er under 18 år, skal jeg have snakke med deres forældre eller værge inden der bliver taget billeder, og der skal varer en voksen til sted som komme samme med model.

Jeg tilbyder fotografering inden for følgende emner.
Fashion, Glamour, Kunst, Lokation, Mode, Lingeri, portræt, Promotion, Swim wear, Bryllup, Catwalk, Dans, Sport, Catwalk, TFP, Nude(tildækket), 
Læs også: