Jeres bryllup

Jeres bryllup er en af de helt store begivenheder i jeres liv, og noget, som I skal kunne se tilbage på, ja genopleve om mange år, ikke mindst gennem gode billeder fra dagen. Skarpe billeder og billeder i de rigtige farver er ikke nok. De skal have udtryk, kunne sige noget. Om jer. Og om dem, der var med – jeres nære familie og venner – til at gøre jeres bryllupsdag så god.

En engageret og dygtig fotograf

Derfor er bryllupsbillederne ikke det, I bør spare på. I skal tværtimod alliere jer med en engageret og dygtig fotograf, en I føler, I kan have tillid til, og som leverer en vare, I bliver ovenud tilfreds med og til den aftalte tid og pris. At han eller hun har udstyret i orden og nok af det til at klare enhver tænkelig situation, er en selvfølgelighed. For jeres bryllup er én eneste dag, og den kan ikke gøres om.

Hvis I vælger os

Hvis I vælger os, overlades intet til tilfældighederne. Derfor tager vi en snak med jer begge i god tid inden brylluppet og så vidt muligt dér, hvor vielsen skal finde sted, hvad enten det nu er i en kirke, på rådhus, en strand eller en græsplæne.

I skal fortælle mig om jeres ønsker og forventninger. Vi kan kigge på egnede locations, hvis de indgår i aftalen, og vi kan aftale en plan B, hvis vejrguderne – helt utænkeligt, selvfølgelig – ikke skulle være med os.Jeg vil danne mig et indtryk af jer og forberede mig på at give jer uforglemmelige minder, når dagen kommer.

Dyrt?

Dyrt? Det koster da noget. Og I kan med sikkerhed finde billigere løsninger. Men også dyrere. Jeg lover jer heller ikke flere tusinde billeder, men mange, og at de er gode, velkomponerede og har fået den bedste treatment og med alt det engagement bag, som jeres bryllup fortjener.

Kvalitet koster

Vores base ligger i Jylland

Vores base ligger i Jylland, der blandt andet har en af landets mest eftertragtede kirker til bryllupper, og hvor der både helt tæt på og længere væk findes fremragende steder for afholdelse af bryllupsfesten.
Vi kører imidlertid gerne langt for at komme til et godt bryllup. Stort eller lille.

Indhold