Intet er smukkere og mere dyrebart end et lille nyt liv.

Intet er smukkere og mere dyrebart end et lille nyt liv. For nogle uger siden var jeg så heldig at ha et sæt vidunderlige små tvillinge piger i studiet. Med hver deres personlighed, gav de mig lidt kamp, men det lykkedes at få nogle dejlige billeder af et par skønne små guldklumper. Jeg elsker at fotografere de vidunderlige små nyfødte, og syntes jeg er utrolig priviligeret, når jeg får lov at følge de kære små, igennem deres første leveår. Men der er altså også noget ganske særligt, når jeg får en kommende mor ind, for at fotografere hendes smukke mave. Graviditeten er en helt speciel tid, den er eventyrlig og magisk, hvad end den går uden de store vanskelighedder, eller er mere udfordrende end man havde forventet. følelsen af at et lille nyt menneske starter sin rejse gennem livet, lige der, inden i ens mave, er ubeskrivelig!
Så her får i lige et par billeder af en meget smuk kommende mor!

  • 10 perfekte små fingre og 10 nuttede små tæer.
  • Hvert eneste øjeblik af dette lille nye liv er uvurderligt.
  • Derfor elsker jeg at fotografere disse vidunderlige små prinser og prinsesser.
  • ved fotografering af nyfødte, er det vigtigt at barnet er max 14 dage gammelt, hvis man skal opnå disse sarte, smukke billeder, med små sovende engle.

Se mere her:

Barnedåb

Meningen med denne slagt baby billeder er at skabe et stykke kunst, af det dyrebareste vi har, i den allermest magiske periode af deres liv, nemlig mens de stadige er bitte små og fuldstændig upåvirkede af verden omkring dem. De er uskyld i dens reneste form.

Et nyfødt fotoshoot

Et nyfødt fotoshoot vare mellem 2 og 3 timer, det er vigtigt at give sig god tid, så det bliver en god og fredfyldt oplevelse for barnet og dets forældre. desuden skal der være god tid så babyen også kan få lidt at spise og få en tør numse. Når jeg har disse små vidundere i studiet, har jeg altid en varmeblæser kørende, og holder en høj temperatur i studiet. det er vigtigt når nu barnet ikke har tøj på.

De mange skønne rekvisitter, som jeg bruger til babyfotografering, er hovedsageligt bestilt hjem fra USA og de er fremstillet til formålet, dette giver nogle virkelig skønne og stemningsfyldte billeder.

TID TIL JULEKORT

Så er tiden snart inde til at få årets julekort på plads 🙂
i år køre jeg med 3 specifikke dage, hvor der kun laves julekort. Så bestil tid allerede nu, før alle tider er væk!
OBS. der laves KUN julekort disse 3 dage, ønsker man billeder til julegaver, skal der bestilles en specifik tid, hvor man så kan få taget julekort også!

Vores børn

Vores børn er glasuren på livets kage, de kan som ingen andre varme vores hjerter og skabe glæde i vores sind. barndommen flyver dog af sted, fra de første bedårende små skridt, til de løber aktive rundt. Fra de første pludrende lyde, til de taler flot og flydende; tiden er flyvsk og forandringerne konstante. Derfor er det så vigtigt at bevare minderne, alle de vidunderlige små ting, som gør hvert enkelte barnestadie helt fantastisk. Når jeg fotografere børn, i alle aldre, forsøger jeg at fange deres personlighed, glade og umiddelbarhed. Som børnefotograf mener jeg det er vigtigt at giver sig den tid det tager, og jeg forsøger at skabe gode trykke rammer for barnet.

Fotocollager

Fotocollager er en god og smuk måde at skabe et billede, med både sjæl og fortælling i. En collage kan være mange ting, og indeholde meget forskelligt. Det kan være af børnene, eller hele familien, kæresten eller kæresteparret. med collage er det muligt at skabe en fortælling og en stemning. billederne til en collage kan laves både on location og i studie, alt efter hvad udtryk man ønsker at få frem.

Fotografering af gravid

Den søde ventetid, en tid, hvor kroppen er i konstant forandring, hvor forventningerne bobler og hvor glæden over et nyt liv fylder hjertet. en Tid, som man kun oplever få gange i sit liv, og som er værd at mindes for altid. Fotografering af gravide er noget jeg holder meget af, jeg elsker at lave dejlige billeder af den smukke runde mave og af de forventningsfulde mødre, fædre og søskende. graviditeten er en nærmest magisk tilstand, som fortjener at blive foreviget på en smuk måde.

Fotografering af Konfirmationen

Konfirmationen er en stor dag for de fleste teenagere, en dag, hvor de er midtpunkt og hvor de bliver fejret af alle dem de holder af. Men det er også en vigtig dag for forældrene, det er en milepæl i rollen som forældre. Et symbol på ens vidunderlige børn snart er klar, til at tage vare på dem selv.
Defor er det også utrolig vigtigt, at skabe nogle dejlige minder fra denne dag. Billeder man, som familien sammen kan nyde i fremtiden sammen kan mindes den skønne dag. Endelig sidder huen hvor den skal. Et hård arbejde har lønnet sig og nu skal et nyt liv til at begynde. Det at blive student er for mange unge mennesker, deres første store bedrift. Det er en tid fyldt med glæde og fest. En tid, som man for evigt vil huske tilbage på. Derfor er det også en tid, som fortjener at blive foreviget, med nogle dejlige billeder. Studenter portrætter, kan det både være i studiet, eller on location

Boudoir fotos

Menneskets krop er et af de skønneste motiver, den har en historie at fortælle, uanset hvem man er. Med boudoir fotografering, kan man fortælle sanselige og sensuelle fortællinger, man kan lave følsomme og sarte fortællinger, stærke fortællinger og humoristiske fortællinger. Når jeg laver boudoir fotos, Så forsøger jeg altid at fremhæve den enkeltes styrker og personlighed. Alle mennesker kan få lavet en smuk billedserie, hvad end de er kraftige, slanke, unge eller gamle. en serie der repræsentere den enkeltes skønhed og personlighed. Dog laver jeg kun boudoir fotografering af personer som er fyldt 18 år.

Den store dag, ens bryllupsdag!

En dag, som på alle mulige måder skal være noget ganske særligt, den skal være vidunderlig, smuk, sjov og fyldt med kærlighed! Det skal billederne fra den store dag også. de skal for fremtiden kunne minde en om præcis hvordan dagen var og bringe følelserne fra dagen frem. Som bryllupsfotograf syntes jeg det er vigtig at skabe billeder som viser parrets personlighed og den kærlighed de har til hinanden. derfor lytter jeg meget til hvad parret ønsker af deres bryllupsbilleder og i fællesskab finder vi frem til hvordan vi griber den store dag an.

Læs også:

Indhold