Før brylluppet

  • Læs hjemmesiden igennem og foretag jeres bestilling.
  • Vælg de steder I ønsker at billederne skal tages.
  • 1 til 2 uger før brylluppet gennemfører jeg et interview med jer for at lære jer og jeres ønsker at kende. Her laver vi også en fotoplan til dagen. 

På bryllupsdagen

  • Fotosession under afslappede forhold et sted I selv ønsker.
  • Jeg medbringer ofte en forfriskning, men I er også velkomne til at tage rekvisitter med – særlige ting der binder jer sammen.
  • Hvis det er vådt vejr, har jeg en paraply og et picnictæppe klar – men overvej også ekstra overtøj og sko alt efter valg af sted.

Efter brylluppet

  • I får hurtig adgang til alle billederne på et online galleri.
  • I modtager DVD og billeder med posten 1 til 2 uger efter brylluppet. Jeg udvælger de bedste billeder for jer, derefter kan I selv fremkalde flere, da I får alle billederne på DVD i fuld kvalitet.
  • Jeg sender jer et spørgeskema og udvælger nogle få af jeres billeder og tilføjer dem til denne hjemmeside.

Hobby

Jeg har fotografering som hobby og har de seneste ti år taget tusindvis af gode billeder. Når jeg fotograferer, tænker jeg oftest på at få følelser, liv og kreativitet ind i billederne ved at arbejde med stil, komposition og vinkler. Billeder kan både dokumentere virkeligheden eller være kreative kunstværker. Jeg tager altid mange ekstra billeder og giver mig god tid til at opnå et godt resultat.

Familie

Jeg er udadvendt og snaksaglig hvilket gør, at jeg kan få folk til at smile og se glade ud på billeder. De seneste par år har vi været i Vietnam, New York, Berlin, London, Egypten og Grækenland og taget mange gode rejsebilleder.

Udstyr

Jeg bruger Canon Eos digital kamera og medbringer altid to kameraer til bryllups- og portrætsfotografering for at udgå uheld. Jeg har et bredt udvalg af førsteklasses objektiver, som alle kan tage gode billeder.

Valg af stil

Det er et spørgsmål om smag og behag, hvilken stilart man fortrækker. Jeg mestrer at fange gode øjebliksbilleder såvel som opsatte billeder. Derefter efterbehandles billederne, så de matcher den stil, I foretrækker. På dagen tager jeg forskellige typer billeder, så jeg efterfølgende har et bredt udvalg at vælge imellem. Jeg lytter til, hvad I foretrækker og har særligt fokus på det under fotograferingen.

Øjebliksbilleder eller opstillede billeder

Jeg tager begge typer billeder, da øjebliksbilleder er meget stemningsfulde, mens opstillede billeder giver smukke helhedsindtryk. Når jeg tager de formelle billeder, vil jeg bede jer om at stå i forskellige positioner, ligesom I også selv er velkomne til at komme med forslag. Hvis I vælger en af de større pakker, har jeg bedst mulighed for at tage situationsbestemte øjebliksbilleder som for eksempel riskastning.

Formelle portrætbilleder

Først og fremmest fokuserer jeg på at tage billeder hvor hele eller det meste af jeres figurer optræder på billedet. Når omgivelserne er smukke, tager jeg også billeder, hvor I udgør en del af miljøet. Derudover vil jeg typisk tage billeder tæt på, hvor jeres ansigter er i centrum.

Farvevalg

De fleste foretrækker farvebilleder eller sort-hvid, men flotte billeder kan også havde en ekstra glød, være i brunlige farver eller mere kunstnerisk inspireret. (Se eksempler på forskellige farvevalg her på siden)

Valg af sted

Stedet hvor billederne tages afhænger først og fremmest af baggrunden, som ikke må være for rodet.

Udendørs er bedst

Jeg fortrækker at tage portrætbilleder ude i naturen, hvor der er et naturligt lys og smukke farver. Ofte kan en eller flere af følgende baggrunde benyttes til flotte portrætbilleder.

Indhold