Barnedåb er i bund og grund en familiedag hvor familien samles og glædes om det lille nye familiemedlem

Det er en dag hvor alle er glade og chancen er, for at få taget de bedste familie og generations billeder samt at få taget billeder af det lille barn sammen med sin gudmor/gudfar og fadderne.

Derfor syntes vi som fotografer at denne dag er en unik chance, for at få taget de gode familie billeder.

Når i ringer til os vedrørende jeres barns dåb, aftaler vi et møde hvor vi snakker om jeres ønsker,ideer og hvad vi kan tilbyde af pakker og løsninger.

Senest 14 dage inden jeres barns dåb aftaler vi et afsluttende møde, hvor de sidste detaljer,ændringer og aftaler vil bliv gennemgået.

Herunder kan i finde vores foreslag til standard pakkeløsninger disse er dog kun vejledene da ingen dåb er ens.

Inde under galleri kan i finde et lille udvalg af vores dåbsbilleder.

Barnedåb

Kirkepakke ca 3-4 timer

en fotograf ankommer og tager stemnings billeder før cermonien i kirken samt under cermonien i kirken (hvis dette er tilladt) familie billeder tages efter ønske foran kirken der medfølger en studie fotografering i pakken.

ekstra services mobil studie pakke 400 video pakke 500 ekstra fotograf 500 selvvalgt location til protræt billede 500

Receptions pakke ca 7 timer

en fotograf ankommer før cermonien i kirken og tager stemnings billeder af gæsterne der ankommer osv. Fotografen følger med ind i kirken og tager billeder af og under cermonien (hvis dette er tilladt) efterfølgende tages der familie og protræt billeder af folk og familie ude foran kirken. fotografen tager med til festen efterfølgende og tager par billeder gave billeder billeder af mad og borddækning og hvad i ellers måtte ønske. før aftensmaden tager fotografen afsted der medfølger 1 studie fotografering og en selvvalgt locations fotosession

ekstra service mobil studie 400 video pakke 500 ekstra fotograf 750 ekstra selvvalgt location til fotosession 300

Deluxe pakken ca 10-12 timer

en fotograf ankommer før cermonien i kirken og tager stemnings billeder af gæsterne der ankommer osv. Fotografen følger med ind i kirken og tager billeder af og under cermonien (hvis dette er tilladt) efterfølgende tages der familie og protræt billeder af folk og familie ude foran kirken. fotografen tager med til festen efterfølgende og tager par billeder gave billeder billeder af mad og borddækning og hvad i ellers måtte ønske. fotografen bliver under maden og tager billeder af taler og sjove indslag helt til festen slutter der medfølger fri studie fotografering og fri selvvalgt locations fotosession.

Indhold